Cégünkről

Cégünkről

A Therma Group első tagja a Therma Kereskedelmi Kft. 1995-ben alakult, és kezdetben szaunakabinok és úszómedencék gyártásával foglalkozott. Később 2004-ben megalapítottuk a Therma Invest Kft-t, amely nagyrészt generálkivitelezéssel és ingatlan fejlesztéssel foglalkozik. Három év elteltével szükségét éreztük annak, hogy az uszoda gépészeti üzletágunkat elkülönítsük, ezért létrehoztuk a Therma Poolsystem Kft.-t, majd 2011-ben hasonló megfontolásból az épületgépészeti tervezés és kivitelezés üzletágunkat is önálló vállalkozásba szerveztük, így jöhetett létre a Therma Project Kft. A Therma Group a kezdetektől fogva családi vállalkozásként működik és az eltelt több, mint 20 év sikerét jelzi, hogy cégcsoportunk megszokott kereteiből kilépve az ország határain belül és kívül egyaránt elismert képviselőjévé vált az épületgépészeti ágazat egy speciális ágának, az uszodatechnikának.

Fő profilunk medencék tervezése és kivitelezése valamint generál kivitelezés. Legyen szó magánmedencéről, vagy közösségi fürdőhelyről, hotelről, munkánkat mindig a minőség és az esztétikus kivitelezés vezérli. Ha minket választ uszodatechnikai elképzelései valóra váltásához, biztos lehet benne, hogy minden esetben a kompromisszumok nélküli minőségi kivitelezést választja!

Cégünk elődje 1989-ben jött létre és szaunakabinok gyártásával foglalkozott, majd 1992-ben szakosodott az úszómedencék gyártására. A folyamatos fejlődés, valamint az innovatív technikák és anyagok felhasználásának köszönhetően napjainkban ügyfeleink minden uszodatechnikai igényét magas színvonalon tudjuk kielégíteni. Legyen szó úszó- termál- élmény medencék, pezsgőfürdők, masszázsmedencék tervezéséről, kivitelezéséről, szauna és gőzkabinok gyártásáról, pezsgőmedencék, hidromasszázskádak, multifunkcionális zuhanykabinok nagykereskedelmi forgalmazásáról a minőség és a technológiai fegyelem mellett a megbízhatóság, a pontosság, illetve mindenek felett megrendelőink igényeinek magas szintű kielégítése vezérli munkánkat. Minden tevékenységünknél a legfőbb szempont: “Értéket a pénzért!”

Cégünk számos hazai projekt mellett az utóbbi évtizedben romániai és ukrajnai fürdő, illetve uszoda kivitelezések során is bizonyította szakmai rátermettségét és mérnöki precizitását. Referencia munkáink közé tartozik többek között a nagyváradi Apollo Strandfürdő, Lotus Hotel, Félixárium Élményfürdő illetve az ukrajnai Hotel Kárpát wellness központ teljes körű építész és uszodatechnológiai tervezése és kivitelezése.

Ezen projektek is jól bizonyítják, hogy a magas minőséget és a precizitást helyezzük előtérbe megrendelőink elégedettségére. Amennyiben kíváncsi további munkáinkra válassza a referenciák menüpontot, ahol részletes információkat és képeket talál legkiemelkedőbb munkáinkról.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjen ajánlatot, vagy keressen minket elérhetőségeink valamelyikén.