Vasbeton medencék

Vasbeton medencék

Vasbeton medencék

Garancia

Cégünk csak a legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználásával dolgozik. Nagy múltú német, olasz, és spanyol gyártók anyagait használjuk a kivitelezések során. Az európai és a magyar törvényeknek megfelelően 36 hónap garanciát adunk minden beépített anyagra, és a garancia lejártát követően is készségesen állunk rendelkezésükre. Szervizes kollégáink sürgős esetekben akár még aznap rendelkezésére állnak.

Minőség

A monolit vasbeton szerkezetű medencék kivitelezési költsége magasabb, mint a műanyag illetve a fólia palástúak esetében. Cserébe viszont több évtizeden keresztül használhatjuk legnagyobb megelégedettségünkre. Cégünk kiváló alapanyagok felhasználásával biztosítja a legmagasabb szintű minőséget. Magyarországon az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező uszodatechnikai cég vagyunk. Az elmúlt több mint 20 évben ezernél is több vasbeton szerkezetű medencét adtunk át!

Tudnivalók

Szinte csak a képzelet szabhat határt a vasbeton medencék formájának, mélységének, méretének. Lehet síkokkal határolt, íves, szabálytalan formájú, egy medencén belül többféle vízmélységű, szigetekkel tarkított, a megrendelő és a tervező elképzelései szerint megépíthető. A szerkezet gondos megtervezése és megépítése az alapja a hosszú évtizedekig tartó problémamentes használatának. Ezért fontos, hogy minden esetben statikus mérnök által készített tervek alapján kezdjünk hozzá az építéshez.