Szaunák

Szaunák

Szaunák

Finn szaunák

Szaunáinkat válogatott csomós, csomómentes északi fenyő, abachi/nyárfa burkolattal és abachi/nyárfa padokkal, lábráccsal, padlezárással, háttámlával építjük, valamint belső vagy külső vezérlésű Harvia, Sawo típusú kályhákkal szereljük. Kabinjainkat teljesen egyedileg gyártjuk és teljes egészében személyre szabjuk. Az elmúlt 25 évben több mint 1.100db közösségi és magán szaunát készítettünk és adtunk át!

Infrakabinok

Azok számára akik nem kedvelik a magas hőfokot, vagy egészségük nem engedi, hogy finn szaunában töltődjenek fel, azoknak ajánljuk infraszaunáinkat. Az alapanyagok tekintetében itt is a válogatott északi fenyő, abachi/nyárfa a legelterjedtebb. Általában külső vezérlőt használunk és Philips infrasugárzókat. A színek különböző hangulatokat váltanak ki belőlünk, emellett gyógyító hatással is rendelkeznek, így ajánlott a színterápia beépíttetése.

Kombinált kabinok

Ha többre vágyna, és esetleg nincs elegendő hely külön finn és infraszauna telepítéséhez, akkor kombinált kabinjainkat ajánljuk Önnek. Ezek mind a finn, mind az infraszauna szerelmeseinek tökéletes kikapcsolódást és élményt nyújtanak. A felhasznált anyagok minősége mindennemű kompromisszumtól mentes.