Előre gyártott műanyag medencék

Előre gyártott műanyag medencék

Előre gyártott műanyag medencék

Garancia

Cégünk csak a legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználásával dolgozik. Nagy múltú német, olasz, és spanyol gyártók anyagait használjuk a kivitelezések során. Az európai és a magyar törvényeknek megfelelően 36 hónap garanciát adunk minden beépített anyagra, és a garancia lejártát követően is készségesen állunk rendelkezésükre. Szervizes kollégáink sürgős esetekben akár még aznap rendelkezésére állnak.

Minőség

Mára nagyon sok gyártó kínál Polypropilén medencetesteket. Éppen ezért mindenképpen szükséges megfelelő körültekintéssel kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbbet. A gyártók nagy része törekszik a magas minőségre és tartósságra, de, mint ahogy más termékek esetében is felbukkannak olcsó és rossz minőségű változatok. A kiválasztáshoz javasoljuk, hogy kérjen tanácsot szakértőinktől, akik több évtizedes múlttal rendelkeznek az uszodatechnika világában.

Tudnivalók

Talán a leggyakrabban épített típus a Polypropilén lemezekből üzemben gyártott és készen a helyszínre szállított medence. Telepítése egyszerű eszközökkel megoldható és gyors, de szakértelmet igényel. A helytelen beépítés a medencetest kilyukadását, törését eredményezheti. Gépészeti igénye viszonylag kicsi és kevés pénzből kivitelezhető. Általában kisebb maximum 8 x 3 m alapterületig gazdaságos a PP műanyag medence építése.