Fóliás medencék

Fóliás medencék

Fóliás medencék

Garancia

Cégünk csak a legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználásával dolgozik. Nagy múltú német, olasz, és spanyol gyártók anyagait használjuk a kivitelezések során. Az európai és a magyar törvényeknek megfelelően 36 hónap garanciát adunk minden beépített anyagra, és a garancia lejártát követően is készségesen állunk rendelkezésükre. Szervizes kollégáink sürgős esetekben akár még aznap rendelkezésére állnak.

Minőség

A fémpalástú fóliás medencék esetében is rendkívül fontos a precíz és szakértő kivitelezés. Egy helyesen megépített fóliás medence akár 10 évig különösebb probléma nélkül üzemeltethető. Javasolt a medencetakarás ezen típusok esetében, így akár ez az időintervallum évekkel meghosszabbítható. A fóliák felhasználásánál nagy gondot fordítunk arra, hogy azok UV és vegyszerálló anyagból készüljenek. Ettől függetlenül tapasztalataink szerint körülbelül 10-15 évente szükséges ezek cseréje.

Tudnivalók

Európában nagyon elterjedt, Németországban és Ausztriában a magánmedencék döntő többsége ilyen eljárással készül. Hazánkban is egyre inkább teret nyer alkalmazása. Előnyei között említhetjük egyszerű, gyors telepítését. Egyes típusai földfelszín felett is telepíthetők, ami kedvezőtlen adottságú (pl: magas talajvízszint) területen is biztosítja használatát. A fólia burkolat vízzáróságot biztosít. Ilyen eljárással különböző alakú medencéket gyártanak: Kör (3,20 m átmérőtől 10,0 m-ig), Ovális (4,20 m – es hossztól – 15,0 m-ig), Nyolcas (4,20 m-es hossztól – 9,20 m-ig), Négyszögletes (kb. 20 m hosszúságig javasolt).